Vi har samlet alt ét sted

Du kan ikke længere logge ind og se impacttal for din pension via matterpension.dk

vil i stedet kunne se tallene ved at logge ind på Min Pension hos AP Pension. Har kan du samtidigt få overblik over din opsparing, forsikringer, vilkår og priser mm.

AP Pension

Leder du efter en bæredygtig pensionsordning?

Matter tilbyder ikke længere bæredygtige pensionsordninger. Sammen med AP Pension har vi udviklet AP Bæredygtig, der lever op til de krav for bæredygtige investeringer, vi mener er nødvendige for at dine penge kan arbejde for en verden i bedre balance.

AP PENSION

Vi hjalp med at skabe AP Bæredygtig så du kan fortsætte med investere i en bedre fremtid

Tidligere Matterkunder er nu kunder i AP Pension. Vi anbefaler AP Bæredygtig som det ansvarlige alternativ til en konventionel pension.

Matter har hjulpet APPension med at skabe "AP Bæredygtig", og vi overvåger og rapporterer løbende på investeringernes bæredygtighed. Vi opfordrer alle der ønsker en bæredygtig pension til at kontakte AP Pension via nedenstående link.

AP Bæredygtig
MATTER

Matter tilbyder ikke længere bæredygtig pension

Vi har besluttet at fokuserer vores arbejde der, hvor vi kan gøre de største forskel. Vi hjælper stadig med AP Pension med software og rådgivning.

Det betyder også at vi ikke længere fokuserer på pension. På den måde kan vi koncentrere os om at levere bæredygtighedsløsninger til finanssektoren, og derved bidrage til at så mange penge som muligt investeres i en bæredygtig fremtid.

Matter's hjemmeside
Talk to us